massage & kroppsbehandlingar

vilken massage?

Idag finns det flera olika typer av massagebehandlingar och det kan vara svårt att veta vilken man bör välja. 

Tips! 
När du har ont:
Boka en djupgående och vi rekommenderar dig att boka 75 minuter. Är det så att det är din första massage eller att det var längesedan din senaste är det bra om vår terapeut får tid att hjälpa dig. 

När du behöver slappna av: 
Boka en Aromamassage - som genom dofter från eteriska oljor i samband med muskelknådningen ger en lättare känsla i både kropp och sinne. 

djupgående massage

45 min - 545 kr
60 min - 675 kr
75 min - 795 kr 
90 min -  945 kr

Kraftfull behandlande massage som går på djupet, mjukar upp stela muskler och löser upp spänningar.

I behandlingen ingår rådgivning och produktrekommendation. Massagen är därför några minuter kortare än den totala behandlingstiden. 

klassisk massage

45 min - 495 kr
60 min - 645 kr
75 min - 745
90 min - 895

Massage som mjukar upp stela muskler och löser spänningar.

I behandlingen ingår rådgivning och produktrekommendation. Massagen är därför några minuter kortare än den totala behandlingstiden. 

aromamassage

60 min - 655 kr

En skön och avstressande massage med lugna grepp och strykningar i varm olja. Välj mellan relaxning och energy. 

 ​​​​​​I behandlingen ingår rådgivning och produktrekommendation. Massagen är därför några minuter kortare än totala behandlingstiden. 

gravidmassage

75 min - 775 kr

En skön och välgörande helkropps- och ansiktsmassage för dig som har passerat vecka 12 i din graviditet. 

I behandlingen ingår rådgivning och produktrekommendation. Massagen är därför några minuter kortare än totala behandlingstiden. 

anti-cellulit behandling

60 min 695 kr

En skön, avstressande och utrensande behandling som motverkar celluliter, förbättrar blodcirkulationen och hjälper kroppen att göra sig av med slaggprodukter och överflödig vätska.

Skrubb av lår och stuss, följs upp av kraftfull djupgående bindvävsmassage med Anti Cellulit Oil. Efter massagen appliceras lerinpackning och under tiden att den får verka, avnjuter du en skön axel- och nackmassage. Efter en varm dusch får du en massageinsmörjning av hela kroppen med Body Lotion.
 
Kan bokas som kur á 5 gånger 
Pris 2995 (ord. 3475)
Då ingår 5 behandlingar samt 1 Body Scrub 200 ml & 1 Anti cellulit olja 250 ml

För bästa resultat – följ upp behandlingen hemma men Body Scrub 2 gånger i veckan och Body & massage oil Anticellulit varje kväll.
 
Rekommenderas ej för gravida, om du är citrusallergiker kan du reagera på citrusoljorna i Anti cellulit oil.

kroppsinpackning
Papaya & vit choklad

60/75 min 695/845 kr

Denna helkroppsbehandling med dofter av färsk papaya, vit choklad och vanilj är förförande för sinnena och fantastisk för huden & kroppen. 
 
Njut av en dubbelskrubb med papaya peeling
och Salt Scrub White Chocolate. Skalp- & helkroppsmassage i Body & Massage oil White Chocolate som innehåller kakaosmör och vaniljextrakt som närar huden. 

Välj 75 minuter om du önskar ansikts-peeling, fuktmask- och massage. 

body scrub

45 min - 545 KR
75 min - 745 KR
90 min - 995

Den perfekta kombinationen av avslappning och cirkulationsökning, en  kroppsbehandling som inleds med helkroppsskrubb, sedan en varm och skön dusch och avslutas med en massageapplikation i varm olja och body lotion. 

Perfekta inför solsemestern och sommaren. Body Scruben peelar bort döda hudceller och oljan i kombination med Body lotion närar och återfuktar huden så att du får en jämnare och mer hållbar solbränna.

Välj 75 eller 90  minuter för en skön massage efter din skrubb.