Hudsmart-logga-20191

massage & kroppsbehandlingar

vilken behandling ska jag välja?

Idag finns det flera olika typer av massage- och kroppsbehandlingar 
och det kan vara svårt att veta vilken man ska välja.  

När du har ont:
Boka en djupgående massage,  vi rekommenderar att du bokar 75 minuter,
då får vår terapeut tid att verkligen hjälpa dig.  

När du behöver slappna av: 
Boka en Klassisk massage - som genom dofter från eteriska oljor i samband med flödande muskelknådningen ger en lättare känsla i både kropp och sinne. 

När du vill ha mer, boka en kroppsskrubb eller en kroppsinpackning, som är vårdande för både kroppen, musklerna, huden och sinnet.  

Regelbunden massage förebygger trötthet och smärta vilket bidrar till att du känner dig lugnare, mjukare och rörligare. Massagen ökar blod och lymfcirkulationen och bidrar till att musklerna blir smidigare och mer elastiska. Vid massage frisätts ”lugn och ro”-hormonet oxytocin och på så sätt minskas halten av stresshormoner i kroppen. 

massage

djupgående massage

45 min - 595 kr
60 min - 745 kr
75 min - 845 kr 
90 min -  995 kr

Detta är en kraftfull, behandlande massage som går på djupet, mjukar upp stela muskler och löser upp spänningar.


I behandlingen ingår rådgivning och produktrekommendation. Massagen är därför några minuter kortare än den totala behandlingstiden. 

klassisk massage

45 min - 595 kr
45 min Rygg-, axel- och nackmassage 
75 min - 845 kr 
75 min Helkroppsmassage

Välgörande massage som genom knådning, glidningar och tryck mjukar upp stela muskler och löser spänningar. Bra vid stress då massagen löser upp spänningar  och ger en behaglig och skön avslappning.
  
I behandlingen ingår rådgivning och produktrekommendation. Massagen är därför några minuter kortare än den totala behandlingstiden. 

Hot Stone massage

45 min - 645 kr 
Halvkropp baksida (rygg & ben) 
75 min - 895 kr
Helkropp

Hot Stone massage ger en djupare avslappning, inre lugn och ett positivt energiflöde i kroppen. Värmen från stenarna i kombination med massagen ger ett ökat blodflöde och syretillförsel, det i sin tur hjälper till att transportera bort toxiner (gifter) från musklerna. Effekten förhöjs av de eteriska oljorna vars effekter påverka såväl sinnet som kroppen.  

En behandling för dig som tycker om värme och behöver stressa ner.  

Ej lämplig för dig som är gravid

spabehandlingar

body scrub

45/75/90 min - 595/895/1095 kr

Den perfekta kombinationen av avslappning och cirkulationsökning, en  kroppsbehandling som inleds med helkroppsskrubb, sedan en varm och skön dusch och avslutas med en massageapplikation i varm olja och body lotion. 

Perfekta inför solsemestern och sommaren. Body Scruben peelar bort döda hudceller och oljan i kombination med Body lotion mjukgör och återfuktar huden så att du får en jämnare och mer hållbar solbränna.

Välj 75 eller 90  minuter för en skön klassisk massage efter din skrubb.   

body treatment Papaya & white chocolate

75/90 min 895/1095 kr

En helkroppsbehandling med exotisk papaya, drömmig vit choklad och vanilj som är  förförande för både sinne och kropp. 
 
Njut av en dubbelskrubb med papaya peeling och Salt Scrub White Chocolate. Skalpmassage medan papayapeelingen verkar & en avslutande klassisk helkroppsmassage där Body Lotion och Body & Massage Oil White Chocolate med kakaosmör och vaniljextrakt som mjukgör och återfuktar huden. 

Välj 90 minuter om du önskar ansikts-peeling, fuktmask & ansiktsmassage. 

anti-cellulit treatment

60 min 745 kr

En detoxande behandling som motverkar celluliter, förbättrar blodcirkulationen och hjälper kroppen att göra sig av med slaggprodukter och överflödig vätska.

Skrubb av vader, lår och stuss, följs upp av kraftfull djupgående bindvävsmassage med Anti Cellulit Oil. Efter massagen appliceras en lerinpackning och under tiden att den får verka, avnjuter du en skön axel- och nackmassage. Efter en varm dusch får du en massageinsmörjning av hela kroppen med Body Lotion.
 
För bästa resultat görs behandlingen som kur á 5 gånger. 
Pris 2995 (ord. 3725)
5 behandlingar, en Body Scrub 200 ml & en Anticellulit olja 125 ml

För bästa resultat, följ upp behandlingen hemma med Body Scrub 2-4 gånger i veckan och smörj/massera lätt med Body & Massage Oil Anticellulit varje kväll.
 
Rekommenderas ej för gravida & citrusallergiker kan reagera på citrusoljorna i Anti cellulit oil.