massage & kroppsbehandlingar

vilken behandling ska jag välja?

Idag finns det flera olika typer av massage- och kroppsbehandlingar och det kan vara svårt att veta vilken man ska välja.  

Tips! 
När du har ont:

Boka en djupgående massage,  vi rekommenderar att du bokar 75 minuter, då får vår terapeut tid att verkligen hjälpa dig.  

När du behöver slappna av: 
Boka en Klassisk massage - som genom dofter från eteriska oljor i samband med muskelknådningen ger en lättare känsla i både kropp och sinne. 

Eller boka en kroppsskrubb eller en kropssinpackning som är välvårdande för både kroppen, musklerna, huden och sinnet.  

Regelbunden massage förebygger trötthet och smärta vilket bidrar till att du känner dig lugnare, mjukare och rörligare. Massagen ökar blod och lymfcirkulationen och bidrar till att musklerna blir smidigare och mer elastiska. Vid massage frisätts ”lugn och ro”-hormonet oxytocin och på så sätt minskas halten av stresshormoner i kroppen. 

djupgående massage

45 min - 545 kr
60 min - 675 kr
75 min - 795 kr 
90 min -  945 kr

Detta är en kraftfull, behandlande massage som går på djupet, mjukar upp stela muskler och löser upp spänningar.

Tillsammans med vår terapeut 

I behandlingen ingår rådgivning och produktrekommendation. Massagen är därför några minuter kortare än den totala behandlingstiden. 

klassisk massage

45 min - 545 kr
45 min Rygg-, axel- och nackmassage 
75 min - 795 kr 
75 min Helkroppsmassage

Välgörande massage som genom knådning, glidningar och tryck mjukar upp stela muskler och löser spänningar. Bra vid stress då massagen löser upp spänningar  och ger en behaglig och skön avslappning.
  
I behandlingen ingår rådgivning och produktrekommendation. Massagen är därför några minuter kortare än den totala behandlingstiden. 

gravidmassage

75 min - 775 kr

En skön och välgörande helkroppsmassage för dig som har passerat vecka 12 i din graviditet. 

I behandlingen använder vi Lovely Mother Oil, som är en havandeskapsolja, d.v.s. en kropps- och massageolja för blivande mammor. De eteriska oljorna är bra för hela kroppen och speciellt på mage, bröst och lår.

Lovely Mother hjälper huden att bevara fukt, vilket leder till att huden blir mer elastisk och följer med i växtfaserna. På så sätt verkar oljan förebyggande mot hudbristningar under graviditet. 

I behandlingen ingår rådgivning och produktrekommendation. Massagen är därför några minuter kortare än totala behandlingstiden. 

anti-cellulit behandling

60 min 695 kr

En skön, avstressande och utrensande behandling som motverkar celluliter, förbättrar blodcirkulationen och hjälper kroppen att göra sig av med slaggprodukter och överflödig vätska.

Skrubb av lår och stuss, följs upp av kraftfull djupgående bindvävsmassage med Anti Cellulit Oil. Efter massagen appliceras lerinpackning och under tiden att den får verka, avnjuter du en skön axel- och nackmassage. Efter en varm dusch får du en massageinsmörjning av hela kroppen med Body Lotion.
 
För bästa resultat görs behandlingen som kur á 5 gånger. 
Pris 2995 (ord. 3475)
Då ingår 5 behandlingar samt 1 Body Scrub 200 ml & 1 Anti cellulit olja 250 ml

För bästa resultat – följ upp behandlingen hemma men Body Scrub 2 gånger i veckan och Body & massage oil Anticellulit varje kväll.
 
Rekommenderas ej för gravida, om du är citrusallergiker kan du reagera på citrusoljorna i Anti cellulit oil.

kroppsinpackning
Papaya & vit choklad

60/75 min 695/845 kr

Denna helkroppsbehandling med dofter av exotisk papaya, drömmig vit choklad och vanilj är förförande för sinnena och fantastisk för huden & kroppen. 
 
Njut av en dubbelskrubb med papaya peeling och Salt Scrub White Chocolate. Skalpmassage medan papayapeelingen verkar & en avslutande klassisk helkroppsmassage i Body & Massage oil White Chocolate med kakaosmör och vaniljextrakt som närar och mjukgör huden. 

Välj 75 minuter om du önskar ansikts-peeling, fuktmask & ansiktsmassage. 

body scrub

45 min - 545 kr
75 min - 745 kr
90 min - 995 kr

Den perfekta kombinationen av avslappning och cirkulationsökning, en  kroppsbehandling som inleds med helkroppsskrubb, sedan en varm och skön dusch och avslutas med en massageapplikation i varm olja och body lotion. 

Perfekta inför solsemestern och sommaren. Body Scruben peelar bort döda hudceller och oljan i kombination med Body lotion närar och återfuktar huden så att du får en jämnare och mer hållbar solbränna.

Välj 75 eller 90  minuter för en skön klassisk massage efter din skrubb.