Hudsmart-logga-20191

BEHANDLINGAR FÖR GRAVIDA

gravidmassage

En skön och välgörande helkroppsmassage för dig som har passerat vecka 12 i din graviditet. 

I behandlingen använder vi Lovely Mother Oil, som är en havandeskapsolja, d.v.s. en kropps- och massageolja för blivande mammor. 

Lovely Mother Oil hjälper huden att bevara fukt, vilket gör att huden blir mer elastisk och följer med i växtfaserna. På så sätt verkar oljan förebyggande mot hudbristningar under graviditet. 

I behandlingen ingår rådgivning och produktrekommendation. Massagen är därför några minuter kortare än totala behandlingstiden. 

75 min - 895 SEK
90 min - 1095 SEK

Mother to be body treatment

En lyxig helkroppsbehandling för dig som passerat vecka 12 i din graviditet, med fokus på trötta fötter och spända muskler i ben och rygg.

Vi inleder behandlingen med en välgörande helkroppsskrubb och därefter får du en skön massage för ryggen och baksida ben som lättar på de spänningar som uppkommer av att bära på en stor mage. Vidare masseras framsida ben, armar, händer och magen. Därefter gör vi en sheasmörsinpackning på magen och runt höfterna, som motverkar bristningar och hjälper huden att behålla sin elasticitet. Vi avslutar med en skön fotmassage. 

Efter massagen tar vi hand om huden i ansiktet där vi rengör huden, peelar och masserar in en lyxig fuktmask öven ansikte, hals och dekolltage.  

Medan peelingen och masken får mjukgöra huden så tar vi hand om nacke och käkmuskulatur, sedan avslutar behandlingen med en skön skalpmassage. 

105 min 1295 SEK

Lovely mother oil

Lovely Mother är en havandeskapsolja, d.v.s. en kroppsolja och massageolja för blivande mammor. De eteriska oljorna av Geranium, Mandarin, Patschuli och Citron är bra för hela kroppen och speciellt på mage, bröst och lår.

Lovely Mother hjälper huden att bevara fukt under graviditeten, vilket leder till att huden blir mer elastisk och följer med i växtfaserna. På så sätt verkar oljan förebyggande mot hudbristningar under graviditet. Den kan också med fördel användas i underlivet ett par månader före förlossning för att motverka bristningar.

Huvudingredienserna i Lovely Mother är Sheasmörolja, Solrosolja och kallpressad Jojobaolja. Oljorna har en unik sammansättning av fettsyror som binder fukt och ökar hudens skyddsbarriär.

ANVÄNDNING
Massera in flera gånger per dag på hela kroppen, speciellt på mage, bröst och lår. Applicera i underlivet morgon och kväll under ett par månader före förlossningen.