Hudsmart-logga-20191

Innan du Bokar ansiktsbehandling

Visste du att 60% av det vi applicerar på huden tas upp av kroppen och går ut i vårt blodomlopp. Det är viktigt att veta vad man smörjer sig med, duschar med, tvättar händerna & håret med. Var snäll mot kroppen och de inre organen så är kroppen snäll mot Dig. Därför använder vi 100% ekologisk hudvård, tillverkad i Sverige, i våra behandlingar. Hudvård utan kemiskt framställda ingredienser ger huden en chans att hålla sig frisk. Huden känner biologiskt igen näringen och tar den till sig.

Med näringsrik hudvård byggs huden upp och håller sig frisk längre. För bästa resultat bör man gå på behandling med 6-8 veckors mellanrum.

För att få vara en av Maria Åkerbergs återförsäljare måste man vara godkänd terapeut, utbildad i hudsjukdomar och kontinuerligt följa Marias egna grundliga produktutbildningar. Det ger dig som kund en trygghet och framför att vetskap om att Din salong har terapeuter med hög utbildning.
Vi använder produkter från Maria Åkerberg i alla våra ansikts- massage- & spabehandlingar.

Det kan vara svårt att veta vilken ansiktsbehandling man ska välja.
Om det är din första eller om det var längesedan du var på en så rekommenderar vi en klassisk 75 minuter. I behandlingen ingår hudanalys för att fastställa hudtyp och hudens nuvarande kondition. Utefter det väljer vi produkter och behandlingens inriktning för bästa resultat.
Om du vill ha det bästa boka en Pure Cell och om du behöver en boost så välj en Kvick Fix. 

Du får givetvis tips och råd samt en produktrekommendation för fortsatt hemmabehandling. 
Behandlingen utförs av vår hudterapeut, vilket ger möjlighet till djuprengöring med portömning. 

Kom ihåg!
Om du använder makeup och/eller hudvårdsprodukter som innehåller silikoner och/eller mineraloljor så stör det behandlingsresultatet.