ansiktsbehandlingar

FACIAL TREATMENT CLASSIC - 90 MIN

En klassisk ansiktsbehandling, med extra allt så att din hud får en riktig uppfräschning & ökad lyster. Genom produkter som innehåller 100% näring, boostas din hud i olika steg för att revitaliseras, reparearas och färbättras, såväl på ytan som ner i de olika hudlagren.  


Jag skräddarsyr behandlingen med produkter efter din huds behov som i kombination med en aktiverande ansiktsmassage stimulerar kollagenproduktionen, ökar spänst & elasticitet.


I behandlingen ingår dubbelrengöring, dubbelpeeling (korn, enzym & AHA-syra), portömning, multimasking, hudanalys, produktrekommendation.


I alla mina ansiktsbehandlingar jobbar jag enligt Deepskinmetoden (Maria Åkerberg). Det betyder att jag applicerar flera specialiserade produkter som tillsammans arbetar på djupet. Genom att använda serum, olja, creme och balm i olika steg & i rätt ordning kan ingredienserna komplettera och förstärka varandra genom att varje aktivt ämne får optimala förutsättningar att verka i huden och tillföra vårdande fukt och fett. Det är så man uppnår naturlig, långvarig effekt på & i huden.

MÅNDAG - FREDAG 1145 SEKpure cell treatment - 105 min

Den ultimata Anti-age behandlingen - som ger synbara resultat direkt och på sikt! 


Detta gör Pure Cell Treatment:

• Ökar cellförnyelsen

• Stimulerar kollagenproduktionen

• Bygger upp hudens skydd

• Ger lyster

• Påskyndar reparationssystemet i huden

• Ökar vitalitet och spänst

• Ger omedelbara och långsiktiga resultat


För att bibehålla resultatet av Pure Cell Treatment

bör behandlingen upprepas var 6:e - 8:e vecka.


Läs mer om behandlingen här

https://mariaakerberg.com/sv_SE/page/information-om-pct 

MÅNDAG - FREDAG 1795 SEK


facial treatment vitamin c - 45 min

En lystergivande behandling med djupverkande serum som innehåller både C-vitamin och A-vitamin. Dessa vitaminer stimulerar nybildningen av kollagen i huden, vilket ger ökad spänst, elasticitet & vitalitet.


C-vitamin återuppbygger & reparerar solskadad hud, motverkar hudens åldrande samt verkar inflammationshämmande & passar vid mild akne.


TIPS! 

För bästa resultat görs en kur på 5 behandlingar, en gång per vecka. Efter fem behandlingar görs ett uppehåll på fyra veckor. Därefter görs ytterligare en C-vitamin-behandling. 

MÅNDAG - FREDAG 695 SEK


MÅNDAG - FREDAG 395 SEK

Beauty Ageing face lift massage

- 75/105 min

Hur du mår och vad du tänker och känner på insidan syns på utsidan, ditt ansikte är som en spegel. Det är därför viktigt att släppa på spänningar & stress genom regelbunden ansiktsmassage.


Denna ansiktsmassage är en kombination av japanska och tibetanska tekniker samt ansiktsreflexologi som genom en kombination av olika massagegrepp behandlar både huden, bindväven och musklerna i ansikte, skalp, nacke och skuldror.


Njut av en skön & avstressande ansiktsmassage som dränerar, ger lyster & tonar huden. Massagen anpassas efter behov & kan innehålla koppning, Gua Sha & kristallroller. Jag behandlar ansikte, hals, dekolltage samt nacke, axlar & skalp.


Välj 75 min om du önskar peeling, välj 105 minuter om du även önskar portömning. Behandlingen inleds med en skön djuprengöring, men kom gärna osminkad.


Positiva effekter av Face lift Massage

-ökar blodcirkulationen som ger naturligt & hälsosam lyster

-ökar blod & syresättning till cellerna

- stimulerar kollagenproduktionen

- minskar svullnad

-förebygger ålderstecken

-löser stress & spänningar

- lymfdränage

- naturligt face lift genom att stärka och tona dina ansiktsmuskler

MÅNDAG - FREDAG 1295/1595 SEKcinderella TREATMENT - 75 MIN

En ansiktsbehandling som boostar & fräschar upp huden, perfekt innan bröllop, fest & när du önskar mer lyster & fukt,


Jag skräddarsyr behandlingen med produkter efter din huds behov som i kombination med en aktiverande ansiktsmassage stimulerar kollagenproduktionen, ökar spänst & elasticitet.


Behandlingen inleds med dubbelrengöring, följt av dubbelpeeling (korn, enzym & AHA-syra), som förbereder huden, löser upp och tar bort döda hudceller. Det ger huden bästa möjlighet att ta upp så mycket näring som möjligt från de produkter jag applicerar efteråt och masserar i. Deepskinmetoden (Maria Åkerberg) innebär att man applicerar produkter lager på lager för att de tillsammans jobbar i synergi och ger fantastisk effekt & resultat.

+ Hand- & skalpmassage.

MÅNDAG - FREDAG 895 SEK


facial treatment aha - 30 min

AHA-syran (Alpha Hydroxy Acid - naturlig mjölksyra från sockerbetor) ger huden lyster, motverkar oren hud och har ensammandragande effekt på stora porer.

Syran hjälper till att stärka kollagenfibrerna som gör huden hållfast, slät och spänstig. Åldersfläckar, rynkor och ärr blir mindre markerade.


Behandling görs med fördel i kur, 5 gånger under 5 veckors tid.

Kurpris 5 gånger - 2295 SEK


Rekommenderas ej under perioden maj-augusti, då AHA-syran gör huden ljuskänslig.

MÅNDAG - FREDAG 545 SEK


hudvårdskonsultation - 30 min

Behöver du hjälp med att välja rätt produkter för din hud?

 

Boka en hudvårdskonsultation!

Först rengöring av huden för att kunna göra en grundlig hudanalys där jag fastställer hudtyp, hudtillstånd och

hudens nuvarande kondition & behov.


Jag gör även en konsultation kring livsstil och sådant 

som kan påverkar din hud och resultatet av din hudvård. Du får en personlig produkt- & behandlingsrekommendation samt värdefulla råd och tips kring hur du på bästa sätt tar hand om just din hud.